Sydjysk Open 2013

Turneringen blev spillet i Kaj Lykke Golfklub, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub i dagene 27. juni 2013 til den 29. juni 2013. Gunstart alle dage. Læs mere om turneringen >>
Billeder fra turneringen er at finde via links i menuen til venstre.

Gruppeinddelingen den 3. juni 2013.

Præmier:
Præmier til de 10 bedste gennemgående scores i hver af de 4 rækker.
Præmier til 3 bedste bruttoscorer i gennemgående turnering.
Individuelle dagspræmier vil blive overrakt ved afslutningen af dagens turnering på hver bane alle dagene.
Nærmest flag på green: Hver dag er der 2 udvalgte par 3-huller på hver af de tre baner. Alle rækker samlet.
Birdiepræmier på alle par 3 hullerne - Vin.

Hole in one 3 POWAKADDY el-vogne værdi 5.400 kr. Sponsor: Pro-shoppen, KLG For første hole in one på:
Kaj Lykke golfklub hul 16
Ribe Golf Klub hul 13
Vejen Golfklub hul 13
Øvrige Hole in one præmier efter den enkelte klubs praksis.

NYT 2013:
Seat Ibiza fra
Storgaard Biler A/S
Ribevej 1, 6740 Bramming
Storgaard Biler Bramming sponserer 3 splinterny "lånebiler" i 3 måneder for for nærmest flaget (en på hver bane) over de tre dage, altså tre biler ialt. Vinderne betaler selv brændstof, ellers er alt andet gratis.
Kaj Lykke golfklub hul 3
Ribe Golf Klub hul 2
Vejen Golfklub hul 15

Traktement på banerne alle runder - Sandwich og vand/øl.
Der er gratis baneguide på alle tre baner. Der er gratis poletter til træningsbolde.

Fest lørdag den 29. juni 18:30 - 01:00 i Ribelunds festsal med 3 retter festmenu m. vin/øl/vand ad libitum under middagen og efterfølgende dans.

Se resultatliste for række A

Se resultatliste for række B