Skjern Bank Turnering den 12. maj

Søndag den 12. maj 2019 blev der afholdt Skjern Bank Match i Ribe Golf Klub i strålende solskins vejr, men moderate temperaturer.

68 deltagere kæmpede i 4 rækker med følgende vindere:
A-rækken blev vundet af Jack Adamson i 67 netto slag foran Bo Sylvester som havde 71 netto slag, mens 3. pladsen blev vundet af Henrik Hansen med 72 netto slag, og der var en 4. plads til Jørn Søndergaard med 73 nettoslag.
B-rækken blev vundet af Aske Erlang Jensen med 40 points foran Knud Erik Truelsen med 39 points, Jane Weiland med 36 points og Bent Lykke med 34 points.
C-rækken fandt sin vinder i Verner Juhl med 33 points, nr. 2 blev Karen Margrethe Puggaard, ligeledes med 33 points og nr. 3 blev Arne Mikkelsen, også med 33 points, mens 4. pladsen gik til Bent Erik Carlsen med 31 points.
D-rækken blev vundet af Søren Nielsen med 41 points, og her blev Aksel Jensen nr. 2 med 39 points, Hans Lindholdt nr. 3 med 38 points mens Jan Kyster Madsen blev nr. 4 med 34 points.

Udover de nævnte vindere var der Whisky præmier til de personer, som kom tættest på hullet på par3 hullerne, og vinderne blev:
Mogens Vinther på hul 2, Bo Sylvester på hul 9, Torben Frøjk Christensen på hul 13 og Jørgen Strøm på hul 17.

En rigtig god dag på golfbanen.
Ribe Golf Klub takker sponsoren Skjern Bank for at bidrage med flotte præmier