Pecani / Frøs 40 års Fødselsdagsturnering

Med sponsorer Pecani og Frøs Sparekasse, blev der afholdt golfturnering i Ribe Golf Klub, søndag den 28. april, med 84 deltagere.

Nærmest flag på par 3 hullerne var, på hul 2 Bjarne Kristensen 4,10 m. På hul 9, Preben Szkopek 2,33 m. På hul 13, Claes Mortensen, 6,08 m. På hul 17 Henrik Hansen, 1,21m.

Bedste spiller med en bruttoscore på 72 slag blev Lasse T. Kristensen. Han fik overrakt præmie og får sit navn på Aage Jensens Mindepokal for 9. gang.

Vinder i A-rækken med 70 slag blev Anders Schnedler, 2. pladsen gik til Henrik Hansen ligeledes i 70 slag, og trediepladsen gik til Anders Qvortrup med 72 slag.

Vinder i B-rækken med 40 point blev Tonny Tøgersen, med følgende på henholdsvis 2. og 3. plads, Jonna Hansen 40 point og Jane B. Weiland med 39 point. Der blev spillet rigtig godt golf i denne række, yderligere 3 spillere var over 36 point.

I C rækken vandt Vivi Madsen fra Kaj Lykke Golfklub med 37 point, og med Tinse Andresen og Gert Hansen på de følgende pladser, begge med 36 point.

D rækken havde Marianne Levandowski som suveræn vinder med 41 point, fulgt af Hjalmer Hansen med 36 point og en andenplads, her tog Søren Nielsen 3. pladsen med 34 point.

I anledning af Ribe Golf Klubs 40 års jubilæum var der lodtrækning, blandt alle turneringens deltagere, om et Bering Ur, sponsoreret af PECANI, uret blev vundet af Hjalmer Hansen.