Kvickly Vinturnering den 6. oktober 2019

Kvickly Vin- & parturnering i køligt efterårsvejr.

102 golfspillere fordelt på 51 par deltog, da Ribe Golf Klub afviklede den årlige traditionsrige Kvickly vin- & parturnering.
Der blev spillet greensome. En turneringsform, hvor et hold består af 2 spillere, som slår hver deres bold ud fra teestedet og herefter vælger den bold, man ønsker at spille videre med. Herefter slår man på skift til den valgte bold, til den er i hul.

Det gav nogle fine resultater med høje scores. Der blev spillet i 2 rækker, hvor resultaterne blev som følger:

A rækken:
1: Jørn Jepsen og Eva Nørgaard 40 point
2: Michael Christensen og Henrik Tauman 39 point
3: Morten Hansen og Michael Thomsen 38 point

B rækken:
1: Jeppe Baldersbæk og Pia Baldersbæk 48 point
2: Morten Feddersen og Jonas Jessen 44 point
3: Gunnar Nielsen og Eva Nielsen 42 point

Som en ekstra konkurrence, spillede man om at komme tættest på flaget i første slag på de fire par 3 huller, som er fra 130 til 156 m.
Her blev resultatet:
Hul 2: Erling Stenderup
Hul 9: Michael Thomsen
Hul 13: Anna-Grethe Lauritzen
Hul 17: Henrik Szkopek

Efter de 18 huller i køligt efterårsvejr, hvor vinden tog lidt til i sidste halvdel af turneringen, kunne spillerne nyde lækkerierne fra et dejligt pølse-/ostebord og smage på 3 gode vine fra Kvicklys vinafdeling.
Igen en god social turnering i klubben, hvor spillerne ud over en frisk runde golf, hyggede sig med hinanden, samtidig med at man tog golfspillet ganske alvorligt.