Frifelt El Juleturnering 2019

Julegolf i Ribe Golf Klub

Søndag den 24. november afviklede Ribe Golf Klub den årlige Juleturnering med Frifelt EL som gav(e)mild sponsor.

Den megen regn havde gjort det umuligt at spille 4 af de 9 huller, som udgør banens første 9 huller. Dette gav nogle udfordringer for turneringsledelsen, som måtte ændre i den vanlige logistik. Et hul var ændret fra par 5 til par 3, og nogle andre huller måtte spilles 2 gange. Dette kunne dog ikke ødelægge det gode humør hos de 85 golfspillere, som tog disse udfordringer i stiv arm.

Turneringen blev spillet som holdspil i to 9 hullers turneringer, med 4 spillere på hvert hold. De 3 bedste scores var holdets score på hvert hul.
Trods de strenge restriktioner (hver spiller måtte kun medbringe 4 køller, mod normalt 14), blev det til fine resultater.

Efter spillet, blev man ”bænket” ved smukt dækkede juleborde og indtog en lækker julefrokost med alt, hvad dertil hører.

Det bugnende præmiebord fra Frifelt EL var et kapitel for sig, og turneringsledelsen (Annegrethe Wolf og Mona Wind) havde sørget for, at ingen gik tomhændet hjem.

Vinderholdene på de første 9 huller blev:
1. Susanne Petersen, Kjeld Nissen og Tove B. Korsholm 61 point
2. Verner Juhl, Lis Sprecher, Erik P. Danielsen og Aase Jensen 59 point
3. Erling Pedersen, Keth Lauridsen, Ella Sørensen og Henrik Wolf 57 point

Og de sidste 9 huller:
1. Anne K. Pedersen, Egon Sørensen, Arne Schmidt og Sine Marie Møller 61 point
2. Helle K. Hansen, Simon Jermin, Hanne Sørensen og Svend Andersen 50 point
3. Jonna Skov, Bent S. Christensen, Gerda Lauritzen og Aage Andersen 49 point

Derudover var der præmier til holdene som blev nr. 4, 5, 6 og 7 samt lidt trøst (Tudekiks) til holdene som dannede ” bagtrop”