green2green turnering den 12. august

Søndag den 12. august 2018 blev der afholdt Green2Green Turnering i Ribe Golf Klub 68 deltagere kæmpede i 4 rækker med følgende vindere:

A-rækken blev vundet af Gert Jensen i 68 netto slag foran Torben Rauschenberg som havde 71 netto slag, mens 3. pladsen blev vundet af Henrik Hansen, ligeledes med 71 netto slag.

B-rækken blev vundet af Ulrik Andersen med 39 points foran Bjarne Nielsen med 38 points og Anne Grethe Lauritzen med 35 points.

C-rækken fandt sin vinder i Birgit Stenderup med 39 points, nr. 2 blev Annegrethe Wolf med 38 points og nr. 3 blev Aase Jensen med 37 points.

D-rækken blev vundet af Sine Marie Møller med 33 points, og her blev Karen Andersen nr. 2 med 32 points mens Sonja Andersen blev nr. 3, også med 32 points.

Udover de nævnte vindere var der Whisky præmier til de personer, som kom tættest på hullet på par3 hullerne, og vinderne blev: Ulrik Andersen på hul 2, Susanne Petersen på hul 9, Bjarne Nielsen på hul 13 og Hans Lauritzen på hul 17.

En rigtig god dag på golfbanen, hvor spillerne var så heldige, at regnvejret først for alvor startede, da matchen var slut.
Det var den fjerde og sidste tællende turnering i Abacus Cup 2018.

Ribe Golf Klub takker sponsoren Green2Green for at bidrage med flotte præmier.

Torben Vind, som repræsenterede Green2Green, deltog i matchen og overrakte efterfølgende præmierne.

Med venlig hilsen Alice og Poul Erik Pitters, Turneringslederne.