Skjern Bank Turnering den 27. maj 2018

Søndag den 27. maj 2018 blev der afholdt Skjern Bank Match i Ribe Golf Klub i strålende solskins vejr.

82 deltagere kæmpede i 4 rækker med følgende vindere:
A-rækken blev vundet af Gottfred Evald i 68 netto slag foran Karen Lauritzen, som også havde 68 netto slag, mens 3. pladsen blev vundet af Gert Jensen med 69 netto slag.
B-rækken blev vundet af Anne Grethe Lauritzen med 44 points foran Jørn Søndergaard med 39 points og Vera Kristensen med 38 points.
C-rækken fandt sin vinder i Jens Chr. Nielsen med 38 points, nr. 2 blev Knud Erik Truelsen med 38 points og nr. 3 blev Flemming Mikkelsen med 37 points.
D-rækken blev vundet af Arne Mikkelsen med 40 points, og her blev Lene Stenderup nr. 2 med 34 points, mens Susanne Christensen blev nr. 3, også med 34 points.
Udover de nævnte vindere var der Whisky præmier til de personer, som kom tættest på hullet på par 3 hullerne, og vinderne blev:
Knud Erik Truelsen på hul 2, Bodil Jespersen på hul 9, Bo Sørensen på hul 13 og Alison Vinther på hul 17.

En rigtig god dag på golfbanen, hvor Gottfred Evald udmærkede sig med at lave en eagle på hul 11 på vejen til den samlede sejr.
Ribe Golf Klub takker sponsoren Skjern Bank for at bidrage med flotte præmier.

Poul Erik Pitters