Kvickly Vinturnering den 7. oktober 2018

Kvickly Vin- & parturnering i smukt golfvejr.

76 golfspillere fordelt på 38 par var velsignet med det smukkeste solskinsvejr og næsten ingen vind, da Ribe Golf Klub afviklede den årlige Kvickly vin- & parturnering.

2 spillere på hvert hold slog hver deres bold ud fra teestedet og valgte herefter den bold, man ønskede at spille videre med. Herefter slog man på skift til bolden, til den var i hul, hvilket gav nogle fine resultater.

Der blev spillet i 2 rækker, hvor resultaterne blev som følger:

A rækken:
1: Annegrethe Wolf og Ole Christensen 38 point
2: Karen Lauritzen og Gert Jensen 37 point
3: Helle Kalmayer Hansen og Rasmus Vase Hansen 37 point

B rækken:
1: Arne og Flemming Mikkelsen 38 point
2: Lena og Søren Nielsen 37 point
3: Asta og Jørn Wind 35 point

Som en ekstra konkurrence spillede man om at komme tættest på flaget i første slag på de fire par 3 huller, som er fra 130 til 156 m.
Her blev resultatet:
Hul 2: Rasmus Vase Hansen 87,5 cm.
Hul 9: Poul Hansen 4,77 m.
Hul 13: Eli Nicolaisen 6,81 m.
Hul 17: Gert Jensen 4,87 m.

Efter de 18 huller i smukt efterårsvejr kunne spillerne nyde lækkerierne fra et dejligt pølse-/ostebord og smage på 4 gode vine fra Kvicklys vinafdeling.

Igen en god social turnering i klubben, hvor spillerne ud over en dejlig runde golf, hyggede sig med hinanden samtidig med, at man tog golfspillet ganske alvorligt.