Klubmesterskab 2018

Ribe Golf Klub har afholdt klubmesterskab i slagspil lørdag den 25. og søndag den 26. august.

Det er efterhånden blevet en tradition, at klubmesterskabet skal afvikles i udfordrende vejr. Især lørdag men også søndag kom der meget regn med det resultat, at flere greens i perioder var delvis dækket af vand. Det lykkedes dog i år, at få turneringen afviklet uden afbrydelser i spillet.
De 72 deltagere tog det med godt humør, men kæmpede meget med spillet, hvilket med få undtagelser også kunne ses på scorekortet. Flere af rækkerne blev dog meget spændende, hvor kun 1 slag afgjorde topplaceringerne.
Det var også glædeligt, at der især søndag kom en del gæster og overværede afslutningen og præmieoverrækkelsen.

Klubmester               Runner Up
Herrer:                 Anders Schnedler       Jeppe Baldersbæk