green2green turnering den 1. juli

Lørdag den 1. juli 2017 afholdte Ribe Golf Klub turnering med Green2Green som sponsor.
Det var den fjerde og sidste tællende turnering i Abacus Cup 2017.

På en dejlig sommerdag med masser af sol og varme deltog 68 spillere opdelt i 4 rækker, hvor følgende fik de 3 bedste placeringer: A-rækken blev vundet af Henning Jürgensen med 68 netto, nr. 2 blev Kim Riggelsen med 70 netto og nr. 3 blev Alice Bjerre Pitters med 71 netto.

B-rækken blev vundet af Ole Christensen med 37 points, nr. 2 blev Jørn Søndergaard med 36 points og Henrik Hansen blev nr. 3 med 35 points.

C-rækken blev vundet af Britta Luff med 41 points, nr. 2 blev Jørgen Basse med 36 points og nr. 3 blev Knud Erik Troelsen med 34 points.

D-rækken blev vundet af Torsten Troelsen med 32 points, nr. 2 blev Bodil Jespersen med 30 points og nr. 3 blev Keth Lauridsen med 30 points.

Fra dagens sponsor green2green kom Peter Grinsted rundt på golfbanen under turneringen med mange forskellige drikkevarer samt lidt til den søde tand.
green2green havde også sørget for gode præmier til vinderne og delte derudover rundhåndet ud af "klappe præmier", heriblandt en flyrejse til Skotland for 2 personer til en værdi af kr. 4.000, greenfee billetter til værdi af kr. 1.000 og gavekort til værdi af kr. 500.

Dagens turnering bød også på Birdiepræmier for birdie på par 3 huller til Egon Sørensen, Alice Bjerre Pitters, Brian Hansen, mens der var hele 3 birdie præmier til Henning Jürgensen.
Tættest på hul på de 4 par 3-huller og dermed en flaske whisky blev vundet af Arne Schmidt og Jesper Risager, og der var 2 flasker til Henning Jürgensen.
Alt i alt en indbringende dag for mange og god golfoplevelse på Ribe Golf Klubs anlæg.

Mvh Alice og Poul Erik