OK BENZIN Sommerturnering

Lørdag den 10. juni er der i Ribe Golfklub afviklet OK BENZIN sommerturnering. På en flot solskinsdag spillede 61 golfere en holdturnering, Texas Scramble. Efter turneringen var der præmieoverrækkelse ved Flemming Rasmussen, og der blev nydt veltillavet grillmad og et enkelt godt glas vin samt hygget.

Senere på aftenen dukkede musikanter op og gav nogle lystige numre - og blev der mon danset lidt på bordene?

Turneringen blev vundet af et hold bestående af følgende spillere: Lisbeth Lassen, Karen Sofie Christensen, Gert Jensen og Thorkild Lauridsen, holdets brutto score var 73.
På andenpladsen,  med 75 slag, Birgit Stenderup, Mona Wind, Gerda Mikkelsen og Claes Mortensen.
På tredjepladsen, med 76 slag, Agnethe Andersen, Peter Hansen og Poul Schmidt.
På fjerdepladsen, med 77 slag, Anne Marie Schmidt, Conni Knudsen, David Imhoff og Evald Puggård.

Nærmest flaget på par tre hullerne:
På hul 2 var det Birgit Stenderup, der tog præmien, med et slag der var 5,56 m. fra flaget. På hul 9 var det  Peter Hansen, med 4,47 m.. På hul 13 var det Benny Okholm med 2,42 m. og på hul 17 Anne Grethe Lauritsen med 4,67 m.

Herman M Pedersen