Kvickly Vinturnering den 8. oktober 2017

Vinsmagning og golf på en halv golfbane.

Søndag afviklede Ribe Golf Klub den årlige Kvickly Vin og Parturnering i det flotteste vejr – helt uden regn og blæst.
Dog var der så meget vand, især på banens første 9 huller, efter den megen regn, at turneringen blev skåret ned til 9 huller. Ærgerligt, men ingen sure miner.
Der blev spillet Greensome. En spilform hvor to spillere danne par, og skiftes til at slå til bolden, til den er i hul. En hyggelig og social form, hvor venskab/ægteskab godt kan blive sat på prøve. Men alt gik godt.

Der blev spillet udmærket golf med nogle flotte scores, og turneringen blev, som altid, sluttet af med en veldækket buffet, fra Kvicklys delikatesseafdeling og vinsmagning på nogle gode italienske vine, og præmierne – ja det var selvfølgelig nogle af de vine, der blev prøvesmagt.

Som i alle klubbens turneringer, er der Whisky til den spiller som slår bolden nærmest mod flaget på par 3 hullerne. Her var Søren F. Mortensen så ubeskeden, at gå hjem med begge dagens flasker.
Ligeledes var der vin til de spillere, som lavede birdie (2 slag på par 3 hullerne). Her blev præmiemodtagerne: Annegrethe Wolf og Ole Christensen samt Susanne Christensen og Karen Andersen.

Vinderne af golfspillet i A-rækken blev:
1: Eva Nørgaard og Jørn T. Jepsen, 20 point
2: Annegrethe Wolf og Ole Christensen, 19 point