NYHEDER

Print
   
16-11-2018  (Banen lige nu) FROST OG RIMFROST    

DER SKAL LÆGGES OP PÅ FAIRWAYS.   VED FROST OG RIMFROST SKAL DER SPILLES TIL VINTERGREENS. ER DU I TVIVL SÅ SPIL TIL VINTERGREENS.  
10-10-2018  (Banen lige nu) Hvorfor sand på greens    

 Vi er begyndt at topdresse mere og mere med sand på greens og har fået nogle spørgsmål i den forbindelse fra medlemmer. Her følger en forklaring på hvorfor dette gøres. 1. Der opnås en bedre spilleoverflade og derved mere jævne samt hurtigere greens. 2. Man hæver vækstpunktet på græsstrået som gør at det bedre kan overleve til vinter. 3. Greens bliver hurtigere tørre og man mindsker muligheden for svampesygdomme. 4. I tilfælde af mos i greens vil dette blive stresset pga. udtørring. 5.
27-09-2018  (Banen lige nu) Vertidrain Fairways    

 Som en del af baneplejen arbejdes der nu og i den kommende tid på, at fairways bliver vertidrainet. Efter vertidrain vil der være huller på fairways, så husk at der må spilles med oplæg hvilket vi allerede gør i forvejen. Tag venligst hensyn til greenkeeperteamet under arbejdet på banen da det er besværligt og tidskrævende at skulle flytte sig for en bold hele tiden. Traktoren kører med 0,8 km/t så det burde være muligt at holde sig på afstand. På forhånd tak. Greenkeeperen
26-09-2018  (Banen lige nu) Færdsel vintergreens !!!    

 Det skal hermed indskærpes at al trafik henover vintergreens er strengt forbudt. De er blevet eftersået og skal derfor have fred til at komme sig. Gå derfor udenom og skån vintergreens mest muligt. 
05-09-2018  (Banen lige nu) Hul 4    

 Dræn af hul 4 er nu afsluttet og hullet spilles normalt igen. Der SKAL droppes fri (uden straf) de steder hvor der har været gravet op. De er derfor markeret med blå spray så man kan se hvor det gælder. Greenkeeperne