NYHEDER

Print
   
20-01-2020  (Banen lige nu) Banen åben    

Der må igen spilles på alle 18 huller.  
27-12-2019  (Banen lige nu) Køretøjer    

  Golfbiler, tohjulede køretøjer eller andre former for køretøjer på banen, SKAL forblive ude i semiroughen. Når man skal ind at putte, så parker køretøjet i semiroughen og gå resten af vejen. Banen er så blød nu, at hvis ikke dette respekteres, vil al transport via køretøjer blive forbudt overalt på banen.   Greenkeeperen.
10-12-2019  (Banen lige nu) Afstandsmarkering vintergreens    

I år vil der igen være afstandmarkeringer til vintergreens. Og det er følgende : En rød pæl betyder 100 meter til vintergreen. På par 5 hullerne vil der også stå en gul pæl som betyder 150 meter til vintergreen. Greenkeeperstaben ønsker alle en go vintergolf. Greenkeeperen
08-12-2019  (Banen lige nu) Vintergreens/regler    

Der spilles til vintergreens.   Der skal bruges tee på vinterteesteder. På tætklippede arealer(dvs. fairwayhøjde eller lavere) skal der bruges måtter. I semirough skal der lægges op(brug evt måtte). I bunkers må der lægges op.   Hul 17 er lukket.     Her spilles der til 17 vintergreen istedet.     Gå fra hul 16 og til vintertee hul 17 som ligger for enden af driving- range. Følg pilene.     Vi ønsker jer en god gang vintergolf.     Greenkeeperteamet.