21-10-2019  (Banen lige nu) Nedslagsmærker

Husk at rette nedslagsmærker op. Greens er bløde og man laver nemt et nedslagsmærke i denne tid. Så ser man et nedslagsmærke, så ret det op selvom det ikke er ens eget.
21-10-2019  (Banen lige nu) Placering af rive i bunker

Korrekt placering af rive i bunker gør, at der er mindst mulig chance for, at bolden bliver stoppet af rivehovedet. Riven placeres derfor på tværs af spilleretningen, som vist på billedet til venstre. Af hensyn til personalet skal hele riven være i bunkeren.
21-10-2019  (Banen lige nu) Færdsel på Banen

Golfbiler, tohjulede køretøjer eller andre former for køretøjer på banen, skal forblive ude i semiroughen. Når man skal ind at putte, så parker køretøjet i semiroughen og gå resten af vejen. Banen er blød og tåler ikke tung trafik.
02-10-2019  (Banen lige nu) Der må lægges op på fairways

Der må lægges op på fairways pga. vertidrain.
06-09-2019  (Banen lige nu) Bold op af hul - uden at skade hulkant.

Følgende link/video illustrerer hvordan man tager bolden op af hul uden at skade hulkanten og flaget stadig står i koppen. Det er strengt forbudt at bruge selve flaget til at tage bolden op med. Klik på læs mere og klik herefter på linket. https://jwp.io/s/cmYmbAbj