NYHEDER

Print
   
20-06-2019  (Banen lige nu) Hul 16 genåbnet    

 Det nye område i svinget på hul 16 er nu åbnet. Man må derfor gerne spille derfra og her gælder reglen om oplæg på fairway også. Hvis ikke man lander i det nysåede område viser skiltene at man skal gå uden om arealet. Dette bedes respekteret så vi skåner det mest muligt. Greenkeeperen
07-06-2019  (Banen lige nu) Bold op af hul - uden at skade hulkant.    

 Følgende link/video illustrerer hvordan man tager bolden op af hul uden at skade hulkanten og flaget stadig står i koppen. Det er strengt forbudt at bruge selve flaget til at tage bolden op med. Klik på læs mere og klik herefter på linket. https://jwp.io/s/cmYmbAbj
24-05-2019  (Banen lige nu) Grønne kasser par 3 huller    

 Benyt venligst jorden i de grønne kasser til at efterfylde dit turfhul på alle par 3 hullerne. Dette vil få teestedet til at hele hurtigere og derved mindske sliddet.
07-05-2019  (Banen lige nu) Vandingsmaskine    

 Der er indkøbt en vandingsmaskine til fairways og vi er i gang med at vande de mest lidende fairways først. Det er ikke tilladt at slukke for vandet eller hindre maskinen i at køre videre. Gå i stedet hen og hold ved slaghammeren på kanonen mens der spilles udenom.  
01-05-2019  (Banen lige nu) Driving Range    

Driving Range er lukket hver torsdag fra kl. 7:00 - 9:00 på grund af klipning samt boldopsamling! Vær venlig at respektere dette.