RIBE GOLF KLUB
6760 Ribe

Send en mail til Ribe Golf Klub via Outlook

Ribe Golf Klub er på Facebook

Flere hjælpere til JUNIOR UDVALGET vedr. kørsel og til at hjælpe Jamie - kontakt Jamie læs videre..
Oprettet d. 27-02-2019 - udløber d. 27-04-2019 skrevet af : Jamie Ekins

I Ribe Golf Klub er der en flok juniorer – og der er plads til flere - juniorerne samles til træning tirsdage fra kl. 17:00 - 18:00 undtagen i ferietiden.
I 2019 er første træning for juniorerne tirsdag den 2. april kl. 17:00.

Vi vil gerne udvide juniorudvalget med nogle hjælpere for at øge indsatsen for juniorspillerne i klubben.
Hjælperne kan være elite-/turnerings-spiller, mor eller far eller bedstefar/bedstemor - du kan tilbyde din hjælp 1 gang om ugen eller 1 gang om måneden.
Hjælpen kan være at hjælpe Jamie på puttinggreenen eller på Pay & Play banen, hjælpe ved samling i klubhuset.
Vi mangler enkelte til at hente en bil kl. 16:00 ved CB Auto, Industrivej i Ribe - Husk kørekort! Man kører ind til Ribe Fritidscenter, holder der til kl. 16:30 og kører de juniorer, som skal til træning golfklubben. Herefter køres bilen straks tilbage til CB Auto. Juniorspillerne sørger selv for kørsel hjem med deres mor, far, familie eller venner.
Kontakt Jamie for at høre nærmere om det at være hjælper for klubbens juniorer.

Alle nyheder