RIBE GOLF KLUB

Ribe Golf Klub er på Facebook

ORIENTERING OM LOKALREGLER
Oprettet d. 27-04-2019 - udløber d. 27-05-2019 skrevet af : Jane B. Weiland

Som bekendt er der kommet nye golfregler gældende fra den 1. januar 2019, hvilket har medført, at der også skulle indføres nye lokalregler i Ribe Golf Klub.

Den første udgave af lokalregler indeholdt desværre en misvisende tekst omkring lempelse fra veje og stier, men det er der blevet rettet op på med en mere fyldestgørende tekst.

Permanente lokalregler:
De tilrettede lokalregler er opdateret på opslag i klubhuset, klubbens hjemmeside, samt scorekort i Golfbox. Kan hentes her som pdf. >>

Midlertidige lokalregler:
Som konsekvens af et større renoveringsarbejde på hul 16 og 17 er nogle områder afmærket med blå pæle med grøn top, hvilket betyder, at der er spilleforbud fra området.

Ved drop af en bold efter de normale lempelsesmuligheder (nærmeste punkt for fuld lempelse) kan der opstå situationer, hvor golfspillet ikke kan afvikles på en fair måde.

Derfor har klubben valgt at indføre midlertidige lokalregler for hul 16 og 17, som findes på opslag i klubhuset. Kan hentes her som pdf. >>

Alle nyheder