RIBE GOLF KLUB

Nye retningslinjer og anbefalinger pr. 18. maj
Oprettet d. 17-05-2020 - udløber d. 08-06-2020 skrevet af : Jørn Wind

Nye retningslinjer og anbefalinger pr. 18. maj

Med de nye retningslinjer fra Kulturministeriet og DIF har Dansk Golf Union foretaget en række ændringer i deres anbefalinger pr. 18. maj, som vi i Ribe Golf Klub følger. Nedenstående punkter er en opsummering af de vigtigste forandringer:

• Flag og hulkop kan genetableres som ved normalt spil
  • Banemateriel kan igen benyttes (f.eks. river, boldvaskere, vandhaner og affaldsspande med låg)
  • Ribe Golf Klubs anbefaling er, at anvende handske ved berøring af flag og andet banemateriel.
  • Medbring evt. selv håndsprit.
  • Afstandskravet mellem personer sættes ned til 1 meter
  • Retningslinjerne fra Kulturministeriet giver nu mulighed for samling af maksimalt 10 personer i en gruppe på et afgrænset/afmærket område. Minimumsafstanden mellem forskellige områder/grupper er 2 meter. Denne præcisering har betydning for træningsfaciliteter, undervisning og det generelle flow af personer rundt i golfklubben.
  • Buggies kan fremadrettet benyttes af personer fra forskellige husstande
  • Klubhuset kan åbnes for administrativt arbejde, herunder bestyrelses- og udvalgsmøder

Selvbetjeningskøkken, (som vi har i Ribe Golf Klub) eller egen medbragt mad hører ikke ind under de nye retningslinjer for restauranter og caféer mv. Det betyder, at indendørslokaler i denne forbindelse endnu ikke må bruges i klubhuse. Terrassen kan bruges, men her gælder det almindelige forsamlingsforbud på i alt 10 personer (og ikke flere grupper á 10 personer).

Se DGUs anbefalinger her: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/anbefalinger-til-golfklubber-fra-den-18-maj og her:

Alle nyheder