RIBE GOLF KLUB

Ribe Golf Klub er på Facebook

Baneudvalget frivilligt arbejde
Oprettet d. 13-05-2020 - udløber d. 27-05-2020 skrevet af : Jørn Wind

I Ribe Golf Klub er der altid opgaver, som medlemmerne kan være med til at løse med frivillig arbejdskraft. Og nu er der igen brug for hjælp til en række opgaver, som vi skal have udført i nærmeste fremtid. Det ideelle vil være at få samlet en gruppe på 6 - 8 personer, som vil påtage sig at få udført den konkrete opgave. Måske fra en klub i klubben.

Maling af sheltere
Tordenvejrsshelterne og toiletbygningen ved hul 10/12 trænger til at blive vedligeholdt med en gang maling. Og temperaturen tillader det nu. Pensler og maling sørger vi for.

Oprensning af eksisterende stier
Kvaliteten af vore stier er rigtig god - bl.a. takket være pasning af frivillige. Stierne på banen trænger dog til tilretning i siderne. De skal oprenses maskinelt. Henrik har fremstillet en maskine, som kan skære kanterne, resterne fjerner vi manuelt og ny stenmel udlægges.

Klipning og lugning omkring træer i ny rough på Pay and Play-banen
Det vil være godt for overlevelsen af de små, nye træer, at der luges omkring dem. De kommer jo til at stå i rough, efterhånden som den vokser til. Denne opgave skal gentages over tid.

Hvis du (og evt. dine golfvenner) har mulighed for at hjælpe med at udføre arbejdet, så
send en mail windribe@gmail.com eller sms: 61 30 31 46 til mig allerede i denne uge.
Skriv hvilken opgave du/I gerne vil hjælpe med (evt. stå for!)

Jørn Wind
baneudvalget