DGU Junior Landsfinale den 11. juli 2012

Katrine Fausing har fødselsdag i april - Katrine er kun 16 år 2 måneder og 12 dage gammel.
Katrine Fausing fra Kolding Golf Klub vandt DGU Junior Landsfinale onsdag den 11. juli og spillede banen i 67 slag - 4 slag under par !!!!
Katrine lavede 14 pars og 4 birdies og Katrine fortalte mig, at HVIS de 3 andre korte birdie putts var gået i og ikke taget hulkanten, ville der have stået 64 på scorekortet.
Jeg smilede og sagde til Katrine`HVIS´ er det største ord brugt i golf :-) Katrine fik et tillykke knus og en flot pokal samt en lille pakke med hjem med gode minder fra Ribe Golf Klub.

Jeg vil gerne sige tak til de medlemmer, som gav mig en hånd eller 2 :-), for DGU har sagt, at den lange dag gik perfekt!
Alle spillere og hjælpere blev kaldt ind i klubhuset pga. lynnedslag og ventede i 1½ time, inden spillet blev sat i gang igen.

Jeg har megen respekt for Katrine Fausings ny banerekord, for at hun kunne holde sig i ro og uden at mærkelige tanker sneg sig ind i hovedet i løbet af ventetiden - inden pausen var Katrine 2 slag under par.

Dagen startede kl. 06, fordi vi skulle være klar med morgenmad kl. 06:30, fordi mange af de 63 spillere ville spise morgenmad, inden de gik ud fra kl. 07:30.
De 63 spiller gik ud fra hul 1 og hul 10 fra 07:30 til 09:30, og jeg havde aftalt med 15-18 hjælpere, som var starter og "bold spotter", og de fleste hjælpere havde sagt ja til også at hjælpe med runde 2, som startede fra 12:40 til 14:30. Mellem de 2 runde havde jeg hjælpere til grill pølser, så alle var klar med ny energi til runde 2. Ca. kl.16:00 blev alle spillere og gæster kaldt ind pga lynnedslag og skulle vente i 1½ time. Vi hentede en del spillere med golfbiler, fordi de var ude på hul 6 og 7 - det var DGU glade for.. Da alle spillere var færdige med runde 2, var klokken næsten 20:00, men alle spillere og gæster var i godt humør men sultne og lidt trætte :-) men efter lidt varm aftensmad, så var der lige pludselig ro og mange glade ansigter i klubhuset :-)  og DGU var klar med pokaler til de bedste spillere.

DGU kom med mange varme ord om, at dagen havde været super for alle, og banen samt greens fik mange roser fra DGU og spillerne og de voksne gæster.
DGU har sagt, at vores service i kontor, køkken og klubhus var super!
DGU synes, det var vildt, at jeg havde skaffet så mange frivillige hjælpere:
til at hjælpe ude på banen, så spillerne fik en god start fra hul 1 og 10 i begge runder,
til at hjælpe ude på selve banen, så spillerne kunne få et godt tempo og undgå problemer med at finde bolde samt langsomt spil :-)

DGU var glade for, at alt fungerede rundt i klubhuset, og at maden var god og til billig penge. DGU sagde, at de ikke oplever den super service til det begrænsede pengebeløb, som vi tager i Ribe sammenholdt med andre steder - mange juniorspillere sagde det sammen :-)
Jeg sagde til DGU, vi vil ikke tjene penge på juniorspillerne, for de skal have gode oplevelser sammen med deres mor og far ude på banen og inde i klubhuset.
Alle forlod klubhuset ca. kl 21, og mange ville først være hjemme efter midnat efter en lang biltur.
Jeg gik rundt i klubhuset og køkkenet samt lidt udenfor, for de unge mennesker havde lidt tralvt med at komme afsted, og det kan jeg godt forstå, for det havde været en lang dag for alle, men når jeg har set mig rundt omkring, ønsker jeg, at de har ryddet lidt bedre op.

Men jeg vil afslutte med roser til de unge golfspillere - alle fik en god dags golf, hvor ingen blev uvenner - de var søde og glade - de spillede efter golfens regler uden problemer - de var pæne i tøjet, og de smilede meget også dem, som ikke spillede så godt.
I bund og grund er jeg stolt af, at Ribe Golf Klub har været med til at give DGU Junior Golf en god dag, som mange vil snakke om i lang tid:-)

Golfmanager Jamie Ekins