Juniorer

I Ribe Golf Klub er der en flok juniorer (fra ca. 8 - 16 år), som samles til træning tirsdage fra kl. 17:00 - 18:00 undtagen i ferietiden.
I 2019 er første træning tirsdag den 2. april kl. 17:00.
Jamie står for træningen.

Træning er for juniormedlemmer, der betaler kontingent.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for deltagelse i spil/arrangementer.

Ribe deltager i 2019 i RAJT (Ribe Amts Junior Tour):
14. april Holsted Golfklub
11. maj Vejen Golfklub
  1. juni Skærbæk Mølle Golfklub
10. august Fredericia Golfklub
25. august Varde Golfklub
  8. september Kaj Lykke Golfklub
29. september Esbjerg Golfklub
  5. oktober Breinholtgård Golf Klub

Hvis du er interesseret i at se flere oplysninger om turneringerne, kan du læse det på www.rajt.dk.

Nye juniorer spillere!!
Lær at spille golf - kom og se, når juniorerne træner. Tag en af dine kammerater med og prøv golf i en måned. Vi skal nok tage godt imod dig/jer (Mød op en tirsdag - du må også gerne ringe til Jamie).

En opfordring til alle juniorer! Kig på opslagstavlen, hvor der hænger tilmeldingsliste til turneringer og det sidste nye for juniorerne.

OBS
Ribe Golf Klub er med i DGU's juniorordning, hvor juniorer spiller gratis, hvis de er sammen med én betalende voksen. Der må maksimalt være 3 juniorer pr. betalende voksen. Juniorerne skal gå i bold med den betalende seniorspiller. Se liste over klubber >>

Kontakt vedr. juniorer:

Golfmanager: Jamie Ekins
Mobil: 2088 5052
Email: golfmanager@ribegolfklub.dk
Adresse: Snepsgaardevej 14
By: 6760  Ribe

Indmeldelsesblanket  sendes i udfyldt tilstand til klubben eller afleveres på kontoret.