Juniorer

I Ribe Golf Klub er der en flok juniorer (fra ca. 8 - 16 år), som samles til træning tirsdage fra kl. 17:00 - 18:00 undtagen i ferietiden.
I 2017 er første træning tirsdag den 4. april kl. 17:00.
Jamie står for træningen.

Træning er for juniormedlemmer, der betaler kontingent.

I løbet af sæsonen vil der være mulighed for deltagelse i spil/arrangementer.

Ribe deltager også i 2017 i RAJT (Ribe Amts Junior Tour), så følgende datoer kan skrives i kalenderen:
       Fredericia Golfklub
30. april Esbjerg Golfklub
13. maj Vejen Golfklub
20. maj Skærbæk Mølle Golfklub
12. august Royal Oak Golf Club
20. august Varde Golfklub
 9. september Kaj Lykke Golfklub
  7. oktober Breinholtgård Golf Center

Hvis du er interesseret i at se flere oplysninger om turneringerne, kan du læse det på www.rajt.dk.

Nye juniorer spillere!!
Lær at spille golf - kom og se, når juniorerne træner. Tag en af dine kammerater med og prøv golf i en måned. Vi skal nok tage godt imod dig/jer (Mød op en tirsdag - du må også gerne ringe til Jamie eller  junior udvalg).

En opfordring til alle juniorer! Kig på opslagstavlen, hvor der hænger tilmeldlingslister til turneringer og det sidste nye for juniorerne.

OBS
Ribe Golf Klub er med i DGU's juniorordning, hvor juniorer spiller gratis, hvis de er sammen med én betalende voksen. Der må maksimalt være 3 juniorer pr. betalende voksen. Juniorerne skal gå i bold med den betalende seniorspiller. Se liste over klubber >>

Kontakt vedr. juniorer:

Golfmanager: Jamie Ekins
Mobil: 2088 5052
Email: golfmanager@ribegolfklub.dk
Adresse: Snepsgaardevej 14
By: 6760  Ribe

Indmeldelsesblanket  sendes i udfyldt tilstand til klubben eller afleveres på kontoret.