Greenfeeaftaler 2017

Ribe Golf Klub har for 2017 indgået greenfeeaftaler med:

Birkemose Golf Club  greenfee 200 kr. Holsted Golfklub rabat 100 kr.
Blåvandshuk Golf  rabat 100 kr. Kaj Lykke Golfklub rabat 100 kr.
Breinholtgård Golf Klub rabat 100 kr. Skærbæk Mølle Golfklub greenfee 200 kr.
Esbjerg Golfklub rabat 100 kr. Tønder Golf Klub greenfee 200 kr.
Gyttegård Golf Klub rabat 100 kr. Varde Golfklub greenfee 250 kr.
Hammel Golf Klub fee 200 / 250 kr. Vejen Golfklub rabat 100 kr.
Henne Golfklub        rabat 100 kr. Aabybro Golfklub greenfee 200 kr.

Rabatter gælder kun i perioder med sommergreens og gælder kun for 18 hulsbanen.

Fleksmedlemmer er ikke omfattet af rabatordninger, men betaler fuld greenfee.

Størrelsen på greenfee samt rabat på greenfee ved spil i golfklubberne kan findes på deres hjemmeside eller oplyses ved henvendelse til klubben.

Gæster med et medlem af Ribe Golf Klub:
Et aktivt medlem af Ribe Golf Klub kan invitere ubegrænset antal gæster med ud at spille til gæstegreenfee: Senior: 200 kr. og Junior: 100 kr.
Både gæster og medlem skal registreres i touchstanderen i klubhuset, hvor også betaling foretages (enten med betalingskort eller aftalte kontanter).
OBS: Ribe Golf Klub er med i DGU's juniorordning, hvor juniorer spiller gratis, hvis de er sammen med en betalende voksen. Der må maksimalt være 3 juniorer pr. betalende voksen. Juniorerne skal gå i bold med den betalende seniorspiller.

Fleksmedlemmer er ikke omfattet af rabatordninger, men betaler fuld greenfee også i hjemmeklub - greenfee for spil på 18 hulsbanen i Ribe Golf Klub er 300 kr..

GOLFHÆFTET
Ribe Golf Klub har indgået aftale med Golfhæftet - læs >>.
Golfhæftet giver dig mulighed for at spille ca. 750 forskellige golfbaner i Danmark (ca. 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal og Storbrittannien til halv greenfee. Du kan spille een gang på hver af banerne i Golfhæftet til den reducerede pris.
Køb Golfhæftet via Ribe Golf Klub, da det giver et tilskud til klubben - tag kontakt til kontoret.

Leje:
Trolley 18 huller 30 kr.
Køller & udstyr 50 kr.
Golfbil 18 huller 200 kr.

Pay & Play banen:
Passive RGK medlemmer 60 kr.
Gæster med RGK medlem 60 kr.
Intro af potentiel medlem gratis