Pink Cup 2016

Pink Cup 2016 fandt sted tirsdag den 14. juni. Inden starten var Bodil Tørnquist og Dorthea Wehner fra den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 14 år.

Efter en runde golf i det dejlige golfvejr var der spisning, hvor Kvickly Ribe igen var sponsor og efterfølgende præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Helle Kalmayer Hansen og i B-rækken Oda Schøler - salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster.

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub - lotterilodder har været til salg for alle medlemmer op til Pink Cup.

Resultatet af Pink Cup 2016 blev ca. femogtredive tusinde kroner, som sendes til Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubmedlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.