Pink Cup 2015

Pink Cup 2015 fandt sted tirsdag den 2. juni. Inden starten var den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 13 år.

Efter en runde golf i regn og kraftig blæst var der spisning, præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Alice Andersen og i B-rækken Helle Kalmayer Hansen - samt salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster. Se flere billeder >>

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub - lotterilodder er solgt til alle op til Pink Cup.

Resultatet af Pink Cup blev godt syvogtredive tusinde kroner, som sendes til Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubmedlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.