Pink Cup 2014

Pink Cup 2014 fandt sted tirsdag den 3. juni. Inden starten var den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 12 år.

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub - lotterilodder er solgt til alle op til Pink Cup.

Efter en runde golf var der spisning, præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Gerda Lauritzen og i B-rækken Kirsten Thaisen - samt salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster.
Resultatet af Pink Cup blev godt atten tusinde kroner, som sendes til Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubmedlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.