Pink Cup 2013

fandt sted tirsdag den 7. maj. Inden starten var den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 11 år.

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub, mens lotterilodder er solgt til alle op til Pink Cup.

Efter en runde golf var der spisning, præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Gerda Lauritzen og i B-rækken Sine Marie Møller - samt salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, bl.a. tørklæder og brocher, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubbens medlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.