Pink Cup 2012

Pink Cup 2012 fandt sted tirsdag den 29. maj. Inden starten var den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer.

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub, mens lotterilodder sælges til alle op til Pink Cup.

Efter en runde golf var der spisning, præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Helle Klarskov og i B-rækken Anna Pedersen - samt salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, bl.a. golfhåndklæde, smartbag og brocher, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubbens medlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.