Pink Cup 2011

Den 24. maj kl. 16.00 fandt Pink Cup for 9. år sted i Ribe Golf Klub.

Billedet viser 60 pinke piger inden golfrunden. Heldigvis holdt regn og torden op lige inden - billedet viser, at de mørke skyer er passeret - så kun en kraftig blæst var tilbage.
Den lokale afdeling fra Kræftens Bekæmpelse uddelte sunde hapser samt infomaterialer.

Efter turneringen var der fællesspisning, kåring af vinderne, salg af lotterilodder og Pink Cup artikler samt udtrækning af de rigtig mange flotte lotterigevinster.
Vinder i A-rækken blev Tut Hollænder og i B-rækken Elisabeth Sonne Rasmussen.

Resultatet af Pink Cup blev ca. fireogtyve tusinde kroner, som sendes til Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubbens medlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.