Pink Cup 2010

Den 18. maj fandt årets Pink Cup sted. Vinder i A-rækken blev Grethe Hansen og i B-rækken Lise Bank Dahlgaard.
Der var salg af lotterilodder og Pink Cup artikler og ikke mindst udtrækning af vinderne i det amerikanske lotteri, hvor der blev uddelt rigtig mange fine præmier.
Resultatet af Pink Cup blev lidt over enogtyve tusinde kroner, som er sendt til Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubbens medlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Her kan du følge med i de forskellige klubbers indsamling til Pink Cup samt se billeder og læse lidt om Pink Cup arrangementerne bl.a. også fra Ribe >>