Tirsdagspiger

Denne såkaldte ”klub i klubben” organiserer selv sine aktiviteter og arrangerer turneringer, udflugter og lignende i løbet af sæsonen. Klubben afvikler som regel en turnering på hjemmebane i hver uge og er åben for nye medlemmer.

Spilletid tirsdag i tidsrummet 17.00 - 21.00.

Spilleplan for sæson 2017 >>

Der startes ud fra forskellige teesteder. Banen er ikke lukket i denne forbindelse. Der skal tages hensyn til andre spillere på banen.

Yderligere informationer på deres hjemmeside.

Formand: Mona Thaysen    2282 7033
Næstformand:     Birgit Lagoni    2966 9954
Kasserer: Hanne Hansen    7475 3128  2427 4890
Indkøbschef: Mona Wind 7542 4216 3024 1598
Sekretær: Jane Weiland  7482 3388  5131 2752

Pink Cup 2017
fandt sted tirsdag den 30. maj. Inden starten var Bodil Tørnquist og Dorthea Wehner fra den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse klar med sunde småbidder samt infomaterialer. Ribe Golf Klub har deltaget i Pink Cup i alle 15 år for at støtte Kræftens Bekæmpelse til forskning, oplysning og rådgivning indenfor brystkræft.

Efter en runde golf i det dejlige golfvejr var der spisning, hvor Kvickly Ribe igen var sponsor og efterfølgende præmieoverrækkelse - vinder i A-rækken blev Helle Kalmayer Hansen og i B-rækken Tut Hollænder - salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, samt ikke mindst udtrækning af de mange flotte lotterigevinster. Se billeder >>
Se numre med gevinst >>

Selve Pink Cup turneringen er for alle kvinder i Ribe Golf Klub - lotterilodder har været til salg for alle medlemmer op til Pink Cup.

Rigtig mange tak skal lyde for den store opbakning, der er kommet fra både klubmedlemmer, sponsorer og den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

I 2017 har Pecani givet et ur til den Tirsdagspige, som kom
  tættest på flaget i første slag på hul 13 - der blev målt og
  målt indtil den 25. juli, hvor Jonna Hansen lavede Hole in
  One - så var spændingen udløst - 0 cm. Stort TIL LYKKE!