MK Seniorklubben 10 års jubilæumsfest

Torsdag den 9. april 2015 valgte MK seniorklubben ved sæsonstart at markere klubbens 10 års jubilæum, dels ved en fødselsdagsturnering med flere forskellige indlagte konkurrencer, hvortil der var sponsoreret 41 gaver, dels ved en festmiddag hvor MK Seniorklubbens stifter Ina Thomsen var inviteret.

Festmiddagen.
Blev afholdt i Ribe Fritidscenter. MK seniorklubbens formand Anna Pedersen bød velkommen og guidede seniorerne gennem aftenen. Aftenen bestod af en 3 retters menu incl. drikkevarer, Ina Thomsen gav et tilbageblik med oplysninger om, hvorfor hun havde taget initiativ til at oprette MK Seniorklubben og medbragte en af hendes kendte golfsange.

Mellem forret, hovedret og dessert var der indlagt en puttekonkurrence, der blev vundet af bord 6.
Efter hovedretten holdt Anna Pedersen festtalen og under kaffen takkede Hans Jelert for arrangementet. Ind imellem blev der sunget forskellige sange.