MK Seniorklubben 10 års jubilæum

Torsdag den 9. april 2015 valgte MK seniorklubben ved sæsonstart at markere klubbens 10 års jubilæum, dels ved en fødselsdagsturnering med flere forskellige indlagte konkurrencer, hvortil der var sponsoreret 41 gaver, dels ved en festmiddag hvor MK Seniorklubbens stifter Ina Thomsen var inviteret.

Turneringen:
76 seniorer var mødt op, og der blev spillet holdspillet ”Sokrates”.

Der var præmier til de 3 bedste hold.
1. præmie med 118 point: Ane Marie Bertramsen, Elisabeth S. Rasmussen, Flemming Sørensen, Harry Hansen.
2. præmie med 116 point: Inge Klose, Lene Abel, Jens Buje, Finn Christensen.
3. præmie med 115 point: Margit Feddersen, Tove Korsholm, Simon Jermiin, Ib Dam Schultz.

Birdie på alle huller: Jytte Sørensen, Ib Dam Schultz, Jytte Rauff, Karen Margrethe Puggaard, Søs Schultz, Jørgen Østergaard, Finn Christensen.
Par på hul 3: Søs Schultz, Lykke Østergaard, Jytte Grøn, Preben Szkopek, Ingeborg Wonsbek, Jens Buje.
Par på hul 14: Magnus Jepsen, Lisbeth Lundgaard, Kirsten Thaisen, Lene Hansen, Aase Lagoni, Jørgen Østergaard, Hans Jelert, Finn Christensen.
Længste drive på hul 11: Damer -  Tut Hollænder og Aase Lagoni. Herrer – Jørgen Østergaard og Villy Pedersen.
Nærmest flag på hul 18: Damer – Ruth Gehrt, Herrer – Jørgen Østergaard.
Trækkepræmie: Tinse Andresen.