KLUBBER I KLUBBEN
Snepsgaardevej 14
6760 Ribe

Klubber i Klubben

Som de fleste andre golfklubber, så har Ribe Golf Klub også flere "klubber i klubben".

Fælles for disse "klubber" er, at de selv arrangerer egne turneringer i løbet af året.

Klik på menupunkterne til venstre for at læse mere om de forskellige "klubber i klubben".

Ønsker du optagelse, finder du diverse kontaktdata under hver klub eller på opslagstavle i klubhuset eller evt. klub i klubbens egen hjemmeside.

En væsentlig del af det sociale liv i Ribe Golf Klub finder sted i "Klubberne i Klubben" - udover at få spillet golf i forskellige former, er der også muligheder for drøftelser af golf- og etiketteregler kombineret med hyggeligt samvær.

Spilledage - Klubber i klubben

Banen er ikke lukket i de anførte tidsrum.
Spilledag Gunstart Klub i klubben
Mandag kl. 09.00 Old Boys
Tirsdag kl. 09.30 Old Girls
Tirsdag kl. 17.00 Tirsdagspiger
Onsdag kl. 08.15 Onsdagsherrer
Onsdag kl. 09.00 Senior A
Onsdag i lige uger fra uge 16 til og med uge 38   OBS hul 10-18 lukket se GolfBox Begyndere
Torsdag kl. 09.30 Senior MK
Torsdag kl. 17.00 Torsdagsherrer

OBS der forekommer variationer i enkelte spilledatoer samt tidspunkter - se evt. spilleplan under den enkelte klub i klubben eller kontakt kontoret.