Golfanlæg

Ribe Golf Klub byder på en flot og afvekslende 18-hullers golfbane. Den er anlagt i et naturskønt område i et varierent landskab. Det er en forholdsvis flad bane med skov, søer, kløfter og vandløb.

Ribe Golf Klub's Pay & Play bane, som er smukt beliggende nordøst for 18 hulsbanen grænsende op til Munkesøen, blev taget i brug den 1. august 2008. Den består af 5 par 3 huller og 1 par 4 hul.

Klubbens øvelsesfaciliteter består af en driving range, indspilsgreen og en 9 hullers puttinggren.

Klubhuset er totalt renoveret med kontor/shop, selvbetjeningskøkken og omklædningsrum med moderne badefaciliteter. Endvidere er der en dejlig stor terrasse med borde og stole.

På banen er der vandhaner med drikkevand ved 1. og 10. teested.

Toiletbygning på banen er placeret ved 10./12. teested.

Der er mulighed for at leje trolley og golfbil.

Der kan lejes golfudstyr i shoppen i forbindelse med spil på Pay & Play banen.

Golfjournalist Morten Buckhøj var i efteråret 2011 forbi og spillede banen. Han har skrevet om banebesøget i GOLFBLADET.
Læs artiklen om banebesøget i Ribe Golf Klub >>

Golfjournalist Jørgen Schultz har skrevet en artikel på 5 sider om Ribe Golf Klub, som er at læse i GOLFmagasinet april 2012.
Læs artiklen om Ribe Golf Klub >>
OBS der er dog nu tidsbestilling i Ribe Golf Klub via GolfBox.