GÆSTER
Snepsgaardevej 14
6760 Ribe

Gæster

Ribe Golf Klub råder i dag over et smukt golfanlæg beliggende 8 km sydøst for Ribe i et naturskønt område i et let kuperet terræn, afvekslende med skove, søer, lyng, kløfter og vandløb.

Vi kan tilbyde en velplejet 18 hullers golfbane, hvor der er passende kort afstand fra green til næste teested.
På banen er der vandhaner med velsmagende drikkevand ved 1. og 10. teested. Toiletbygning på banen er placeret ved 10./12. teested.

En Pay & Play bane med 6 huller fra 2008, hvor der siden er blevet plantet forskelligt.

En dejlig stor parkeringsplads findes lige ved klubhuset og træningsfaciliteterne.
Der findes område (med el-udtag) for opstilling af campingvogne og autocampere - reserver gerne.

Et totalt renoveret klubhus med moderne badefaciliteter og selvbetjeningskøkken.
Der er ingen restaurant, men der er automater med øl, vand, kaffe, the, chokolade og chokoladebars - så husk venligst mønter. Medbragt madpakke må nydes i klubhuset eller på den store terrasse med borde og stole.
Derudover er der en kombineret kontor/golfshop, der er klar til at servicere medlemmer og gæster i åbningstiden.

Det er vort mål i Ribe Golf Klub at give vore medlemmer og gæster gode golfoplevelser.

Sæson hele året - Gæster er altid velkomne - Der er ingen handicapbegrænsninger.

Golfjournalist Jørgen Schultz har skrevet en artikel om Ribe Golf Klub, som er at læse i april-nummeret 2012 af GOLFmagasinet.
Læs artiklen om Ribe Golf Klub >>
OBS Ribe Golf Klub har siden fået tidsbestilling via GolfBox.

Der er mulighed for at leje trolley og golfbil.
Der kan lejes golfudstyr i shoppen i forbindelse med spil på Pay & Play banen.

Som de fleste andre golfklubber, så har Ribe Golf Klub også flere "klubber i klubben".

Banen er ikke lukket, da klubberne i klubben anvender gunstart.

Spilledag Gunstart Klub i klubben
Mandag kl. 09.00 Old Boys
Tirsdag kl. 09.30 Old Girls
Tirsdag kl. 17.00 Tirsdagspiger
Onsdag kl. 08.15 Onsdagsherrer
Onsdag kl. 09.00 Senior A
Onsdag i lige uger fra uge 16 til og med uge 38
OBS hul 10-18 lukket
kl. 18.00  Begyndere
Torsdag kl. 09.30 Senior MK
Torsdag kl. 17.00 Torsdagsherrer

OBS der forekommer variationer i enkelte spilledatoer samt tidsrum - se evt. spilleplan under den enkelte klub i klubben eller kontakt kontoret.