NYT FRA ELITEN

Danmarksturneringen Herrer Kvalifikationsrække 2017

Det gode forårsvejr ramte os i weekenden, og vi fik taget hul på turneringskampene. Claes melder om rigtig gode præstationer på 2. holdet, som trods god fight måtte notere to nederlag. Særligt lørdagens hjemmekamp imponerede, hvor spændingen om resultatet strakte sig helt til sidste match.

1. holdet hentede to sejre og ligger således på gruppens 1. plads - lørdag fik Varde ørerne i maskinen. Søndag blev der leveret rigtig god golf i grænselandet. Det blev til en snæver sejr over Tønder (8-6) og som resultaterne i gruppen tegner sig, bliver sidste match d. 13 august hjemme mod Tønder, afgørende for om det bliver Tønder eller os, der skal til Kalø Golfcenter d. 3 september, og kæmpe om oprykning.
Denne weekend har 9 spillere repræsenteret 1. holdet, og alle har præsteret - dette sammenholdt med de gode præstationer på 2.holdet, giver hård kamp om pladserne til de kommende matcher.
Kaptajnen er glad

August 2017:
Den regulære del af årets Danmarksturnering er færdigspillet, så vi kan nu gøre en foreløbig status.
RIBE II sluttede stærkt af med 2 sejre over hhv Benniksgaard og Nordborg. Det glæder ikke mindst at se stærke præstationer fra de 2 x Anders (Lindhardt og Schnedler). De unge begynder mere og mere at ligne startere på RIBE I til næste sæson.
RIBE I sluttede ligeledes stærkt af med en "pligtsejr" i Toftlund lørdag inden puljefinalen hjemme søndag mod Tønder. Også denne blev vundet overbevisende 12-2. Dermed slutter holdet med maximum-point i puljen og har kvalificeret sig til oprykningsspil i Kalø den 3. september, hvor vi kæmper om én af de 8 oprykningspladser mod 15 andre klubber fra hele det vestlige Danmark. Så husk lige at krydse fingrene for os næste søndag.
Mikkel Baldersbæk Nielsen

September 2017:
Oprykningen blev sikret i vandland på Djursland.
Sæsonen i herrernes danmarksturnering er spillet færdig, og det giver anledning til at se tilbage på året, der er gået.
Sæsonens store mål var at sikre sig oprykning fra kvalifikationsrækken - det lykkedes heldigvis! Vi vandt vores pulje, som ud over Ribe talte Tønder, Varde og Toftlund, med maksimumpoint og kvalificerede os dermed til oprykningsspillet.
Søndag den 3. september drog holdet til Djursland for at kæmpe om én af de 8 oprykningspladser med 15 andre hold fra hele det vestlige Danmark. Alle mand har ydet en enorm indsats for at møde op bedst muligt forberedt, så fornemmelsen var god. Bulletinerne var gode på de første huller, alle spillede godt og stabilt, så fornemmelsen var fortsat god. Men så ramte regnen! Cirka midtvejs på runden blev vi ramt af et meget voldsomt regnvejr, og den resterende del af runden blev en kamp for at holde sammen på scoren.. Halvdelen af feltet sad i tørvejr i klubhuset og havde færdigspillet deres runder – så nu var den gode fornemmelse blevet afløst af ængstelse.. Da facit skulle gøres op var vi 4. bedste hold og sikrede os derfor komfortabelt oprykningen – i parentes skal det nævnes, at vi var bedste hold blandt de sene starttider i Kalø Golf Club om oprykning.

Sæsonen har således været fyldt med gode resultater, og Ribe Golf Klub er tilbage som divisionsklub i 2018. Derudover glæder det at se, at et par af de unge spillere har løftet niveauet meget i løbet af året og presser voldsomt på til pladserne på divisionsholder næste år.
Tak til alle omkring de to hold for en god sæson.
Mikkel Baldersbæk Nielsen