ELITETURNERING

Ribe Eliteturnering - turneringsbetingelser:

Formål:
Give spillere under handicap 4,5 flere muligheder for handicapregulering. Give holdkaptajner bedre mulighed for at udvælge spillere til divisionshold. Give flere runder i Ribe Golf Klub til spillere med sportslige ambitioner.

Der blokeres 6 starttider pr. gang af klubben. Tilmelding skal ske senest 48 timer inden start. Herefter må klubben åbne op for ikke brugte tider.

Turneringen afvikles over 10 runder fordelt over hele sæsonen.

Handicapbegrænsning:
Herrer: 16,2 (18 tildelte slag)
Damer: 25,0 (27 tildelte slag)
Herrer spiller fra tee 56. Damer spiller fra tee 48.

Turneringsform:
Der spilles stableford med udgangspunkt i banens par. Dvs. at uanset handicap giver: En eagle, 4 point. En birdie 3 point. En par 2 point. En bogey 1 point. Resten giver 0 point. Formål: Give et billede af styrkeforholdet i en hulspilskamp. Handicap reguleres efterfølgende som altid udfra spillerens almindelige handicap.

Spillerne vælger deres 6 bedste runder, som er gældende til det samlede resultat. Det giver hermed mulighed for at vælge sine 4 dårligste runder fra, men samtidig også frirum til at man ikke behøver spille alle 10 runder for at kunne være med om at vinde titlen.

Turneringsfee:
Det koster 200 kr. i sign on fee for alle turneringer. Herefter er turneringsfee gratis.

Præmier:
Turneringsfee opdeles mellem herrer og damer. Således turneringsfee fra herrer fordeles til herrerækken og dermed turneringsfee fra damer går til damerækken.
50 % af turneringsfee går til den bedste spiller i stableford ud fra banens par.
50 % af turneringsfeen går til den bedste spiller i forhold til spillerens eget handicap.
For at vinde skal man deltage i min. 6 runder, jf. ovenstående turneringsform.
I tilfælde af pointlighed går titlen til spilleren med den laveste runde i årets løb:
For bedste spiller; er det flest point udfra banens par.
For bedste spiller i forhold til egen handicap; er det flest point præsteret i forhold til handicap.